Családbarát program - mompower

Ha az anyák kiteljesedhetnek, sokkal jobban teljesítenek, ebből pedig a vállalatok is profitálnak. Kutatások igazolják, hogy azok a cégek, ahol leginkább kiegyensúlyozott a nemek aránya, átlagosan 15%-kal jobban teljesítenek versenytársaiknál. (McKinsey & Company)

Magyarországon a nők gyermekvállalás után nehéz helyzetbe kerülnek, mivel általában kevés segítségük van gyermekeik ellátásában, a munkáltatók pedig sokszor „lemondanak róluk”. Ezzel viszont komoly szaktudást és sokszor tehetséget veszítenek el. Pedig gyakran csak a keretekkel van gond, az anyák boldogan dolgoznának, ha kapnának lehetőséget a munka és a magánéletük élhetőbb összeegyeztetésére. De igaz ez az apákra is, gyermekvállalás után a legtöbb apuka is igényli a rugalmasságot a munkájában.

Programunk során segítjük a vállalatát, hogy olyan munkahelyet hozzon létre, ami megteremti a lehetőséget a női és édesanya munkavállalói számára is, hogy a legtöbbet tudják kihozni magukból, miközben megélhetik az ambícióikat mind szakmai mind magánéletükben. Ezzel pedig nemcsak a családos kollégák járnak jól, hanem végső soron cége is eredményesebbé válhat, képes lesz kibontakoztatni és megtartani a tehetséges munkavállalókat és vonzóbb lehet a munkaerőpiacon.

mompower programunk során egyszerre tudjuk praktikus családbarát gyakorlatokkal, valamint a szervezeti kultúrára ható eszközökkel, szemléletformálással, érzékenyítéssel is segíteni vállalatát, olyan formában, ahogyan az Önök cégének a leginkább ideális.

Szívügyünk az anyaság és a család, ezért elkötelezetten támogatjuk az anyukákat abban, hogy megtalálják a saját egyensúlyukat a munka és a magánélet között.

Munkaerő megtartás

Elkötelezettebb munkavállalók tovább maradnak a cégnél, így a cégben marad a szaktudás.

Agilitás, rugalmasság

Agilis és rugalmas szervezetben hatékonyabban lehet válaszolni a piac és a munkavállalók igényeire is.

Sokszínűség, befogadás

Sokszínű és befogadó kultúra nemcsak az együttműködést segíti, hanem vonzóvá teszi a céget a munkaerőpiacon.

Eredményesség, hatékonyság

......