Töltsd le INGYENESEN KARRIER ÉVTERVEZŐNKET!

Évértékelőnk segítségével végiggondolhatod, hogy miben fejlődtél, mit tanultál magadról az elmúlt évben, és abban is segít, hogy új célokat tűzz ki magadnak, és fókuszáltan, tervekkel felvértezve indulhass neki az 2023-as évnek.

Ha kérdésed lenne, írj nekünk az info@empower.hu-ra!

Kérem az évtervezőt!

Önéletrajzírás és LinkedIn - online tréning

avel-chuklanov-DUmFLtMeAbQ-unsplash
Az álláskeresésed sikerességére az önéletrajzodon keresztül tudsz a leginkább hatni. Egy átlagos pozícióra körülbelül 50-200 jelölt pályázik, akiknek a töredéke, nagyjából a 10%-a kap lehetőséget a személyes bemutatkozásra egy állásinterjún. Ez tehát a legerősebb szűrő. Jó önéletrajzot készíteni egyáltalán nem magától értetődő feladat, de könnyen megtanulható. Ha elvégzed ezt a kurzust, biztosan átírod majd az önéletrajzodat!

A sikeres interjú titka - online tréning

charles-deluvio-rRWiVQzLm7k-unsplash
Tudtad, hogy az interjúk során az emberek közel kétharmada nem tárgyal a bérről? És azt tudtad, hogy aki tárgyal, az átlagosan 7 százalékkal magasabb bért kap?

Az interjúztatók 33 százaléka már az első 90 másodpercben eldönti, hogy egyáltalán ad-e esélyt valakinek vagy sem. Te tudod hogyan kezeld ezeket a helyzeteket? Ha bizonytalan vagy, a tréningünk ebben is segítséget fog nyújtani!

Hogyan kezdj hozzá? Álláskeresési önismeret és stratégia

milan-popovic-Zf0-90SpDD0-unsplash
Hamarosan!

Munkakeresés anyukaként? Lehetséges!

katie-emslie-aZW0bSblQ7c-unsplash
Hamarosan!

Hiszünk abban, hogy a karrierépítés tanulható. Online tréningjeink segítenek a felkészülésben, hogy önbizalommal vághass neki az álláskeresésnek és a legjobb formádat tudd hozni ebben az időszakban.