Önéletrajz tanácsadás

Tudtad, hogy a jelentkezők 80%-át már az önéletrajzok első szűrésénél kiejtik? A jó önéletrajz tehát a sikeres álláskeresési stratégia kulcsfontosságú eleme. Az elkészítése sok energiát  igényel és egyáltalán nem magától értetődő feladat. Tapasztalatunk szerint 10-ből 1 pályázónak sikerül valóban figyelemfelkeltő és megfelelően informatív önéletrajzot összeállítania. Sokéves HR tapasztalattal a hátunk mögött abban segítünk, hogy a tiéd is ilyen legyen.

Kitűnhetsz a tömegből egy klassz designnal!

Az önéletrajzod adja rólad az első benyomást és ez alapján dől el, hogy lesz-e második dobásod! Segítünk, hogyan hívd fel magadra a figyelmet.

Egy jó struktúrával gyorsan elnyered a HR-est

A HR-esek szeretik, ha rövid és könnyen átlátható az önéletrajzod, mert így gyorsan megtalálják az infókat amiket keresnek és ezzel időt spórolsz nekik.

A releváns infókra fókuszálva a legjobb oldalad mutathatod

Külső professzionális segítőként támogatunk abban, hogy objektíven tudd vizsgálni az eddigi karriered. Közösen megtaláljuk, hogy mit érdemes kiemelned és mit hagyj ki az önéletrajzodból.

Ha jól mutatsz papíron, nő a magabiztosságod

Sokszor alábecsüljük a dolgokat, amiket elértünk. Segítünk, hogy megtaláld az erősségeidet, értékeidet, hogy magabiztosan tudj megjelenni az állásinterjún.

Hogy néz ki egy ilyen tanácsadás?

A konzultáció előtt:

  • Küldd el nekünk emailben a legfrissebb önéletrajzodat, a pályázott pozíciót és a konkrét kérdéseidet, ha vannak.
  • Kérünk, hogy lehetőleg NE Europass sablont használj az önéletrajzod elkészítésére, mert ezt nem javasoljuk. Ezzel máris megspóroltunk egy kört. Persze ha csak ilyened van, küldd azt nyugodtan.

Az általad készített CV lesz a kiinduló pontunk, erre adunk visszajelzést.

 

A konzultáció során

Az egy órás online konzultáció során először segítünk végiggondolni milyen erősségeidet és eredményeidet tudod még kiemelni, keretezni, majd megmutatjuk, hogyan tudod az adott pozícióra szabni az önéletrajzod.

Segítünk abban is, hogy szépen strukturált, megnyerő önéletrajzot készíts. Részletes javaslataink alapján tudod véglegesíteni az önéletrajzod.

Önéletrajz tanácsadás
19.000 Forint