Önéletrajz tanácsadás

Tudtad, hogy a jelentkezők 80%-át már az önéletrajzok első szűrésénél kiejtik? A jó önéletrajz tehát a sikeres álláskeresési stratégia kulcsfontosságú eleme. Az elkészítése sok energiát  igényel és egyáltalán nem magától értetődő feladat. Tapasztalatunk szerint 10-ből 1 pályázónak sikerül valóban figyelemfelkeltő és megfelelően informatív önéletrajzot összeállítania. Sokéves HR tapasztalattal a hátunk mögött abban segítünk, hogy a tiéd is ilyen legyen.

Kitűnhetsz a tömegből egy klassz designnal!

Az önéletrajzod adja rólad az első benyomást és ez alapján dől el, hogy lesz-e második dobásod! Segítünk, hogyan hívd fel magadra a figyelmet.

Egy jó struktúrával gyorsan elnyered a HR-est

A HR-esek szeretik, ha rövid és könnyen átlátható az önéletrajzod, mert így gyorsan megtalálják az infókat amiket keresnek és ezzel időt spórolsz nekik.

A releváns infókra fókuszálva a legjobb oldalad mutathatod

Külső professzionális segítőként támogatunk abban, hogy objektíven tudd vizsgálni az eddigi karriered. Közösen megtaláljuk, hogy mit érdemes kiemelned és mit hagyj ki az önéletrajzodból.

Ha jól mutatsz papíron, nő a magabiztosságod

Sokszor alábecsüljük a dolgokat, amiket elértünk. Segítünk, hogy megtaláld az erősségeidet, értékeidet, hogy magabiztosan tudj megjelenni az állásinterjún.

Hogy néz ki egy ilyen tanácsadás?

A konzultáció előtt:

  • Küldd el nekünk emailben a legfrissebb önéletrajzodat, a pályázott pozíciót és a konkrét kérdéseidet, ha vannak.
  • Kérünk, hogy lehetőleg NE Europass sablont használj az önéletrajzod elkészítésére, mert ezt nem javasoljuk. Ezzel máris megspóroltunk egy kört. Persze ha csak ilyened van, küldd azt nyugodtan.

Az általad készített CV lesz a kiinduló pontunk, erre adunk visszajelzést.

Válassz kétféle konzultációs csomagunk közül!

E-mail csomag

Gyors, rugalmas és egyszerű megoldás, ha úgy érzed, van egy jó alapod, de összességében mégsem vagy elégedett az önéletrajzoddal.

E-mailes tanácsadás keretén belül először megnézzük az önéletrajzodat, a pályázott pozíciót és írásban javaslatokat teszünk hogyan tudnál még fejleszteni rajta.

Javaslunk vagy küldünk számodra sablonokat is, hogy ki tudd választani a neked tetsző, figyelemfelkeltő önéletrajz formát.

A kommentek alapján önállóan tudod javítani a CV-d.

Ha készen vagy (egy alkalommal) újra megnézzük az eredményt és ha szükséges, további javaslatokkal segítjük a véglegesítést.

Ez gyors, rugalmas és egyszerű módja egy kiemelkedő önéletrajz elkészítésének. Akkor ajánljuk, ha úgy érzed, hogy van egy jó alapod, a szakmádban akarsz elhelyezkedni, de valahogy nem akar összeállni az önéletrajzod. Előnye, hogy nem kell időpontot kérned és 1 héten belül megkapod a javításokkal kiegészített verziót.

Online csomag

Tanácsadás, ahol összetettebb kérdéseket is át tudunk beszélni, akkor válaszd, ha már a kezdő lépéseknél elakadtál, vagy karrierváltásban gondolkozol.

Az egy órás online konzultáció során az önéletrajzodhoz kapcsolódó összetettebb kérdéseket is lehetőségünk van átbeszélni.

Először segítünk végiggondolni milyen erősségeidet és eredményeidet tudod még kiemelni, keretezni, majd megmutatjuk, hogyan tudod az adott pozícióra szabni az önéletrajzod.

Segítünk abban is, hogy szépen strukturált, designos önéletrajzot készíts. Részletes javaslataink alapján tudod véglegesíteni az önéletrajzod.

Ha készen vagy, egy alkalommal újra megnézzük az eredményt (e-mailes egyeztetés keretében) és ha szükséges, további javaslatokkal segítjük a véglegesítést.

Ha már a kezdő lépésnél elakadtál, esetleg karrierváltáson gondolkodsz, és nem tudod, hogyan pozícionáld a készségeidet egy új területen, mindenképp ezt a csomagot ajánljuk.

E-mail csomag

Önéletrajz tanácsadás
10.000 Forint

Online csomag

Önéletrajz tanácsadás
15.000 Forint