Kamenyiczki Nóra

Tanácsadó szakpszichológus, MBA

Női vezetőként és egy kislány édesanyjaként szívügyemnek tekintem a női karrierépítés nehézségeit és a családbarátabb, élhetőbb, boldogabb munkahelyek támogatását.

 

Végzettségemet tekintve tanácsadó szakpszichológus és közgazdász vagyok, így a szakmai identitásom több területet ötvöz. A pszichológusi háttértudás a közgazdasági ismeretekkel párosítva hasznos kombináció, mivel mindkét szemléletre nagy szükség van a vállalati tréningeken és vezetőkkel történő támogató folyamatokban egyaránt. Pszichológusként a pozitív pszichológia kutatási iránya mellett köteleződtem el: az foglalkoztat, hogy mivel tudjuk tartósan fokozni a pozitív lelkiállapotunkat és elégedettségünket a karrierünkben és a magánéletünkben egyaránt. Ezt a megoldásorientált coaching eszköztárával egészítem ki: azt helyezem előtérbe, ami már működik, és arra keresem a választ, hogy mitől működhetne jobban.

2012 óta foglalkozom egyéni karrier és pszichológiai tanácsadással és csoportos készségfejlesztő és önismereti tréningekkel. Az egyik legnagyobb hazai tréningcégnél, a GROW Csoportnál szereztem szervezetfejlesztéshez kapcsolódó tapasztalatot. Négy éven keresztül a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanácsadó és tréningközpontjának szakmai teamjét vezettem, aminek keretén belül az egyetem körülbelül 22 000 hallgatójának készségfejlesztő, karriertámogató és mentálhigiénés programjainak fejlesztésén dolgoztam.

 

Fontosabb végzettségeim:

  • BME okleveles közgazdász Master of Business Administration szakon – menedzsment specializáció
  • GROW Csoport Integratív Coach Képzés
  • ELTE tanácsadó szakpszichológus – munka és karrier tanácsadás specializáció
  • ELTE okleveles pszichológus – munka és szervezetpszichológia és egészségpszichológia szakirány

Kamenyiczki Nóra

Tel.: +36 30 733 7466

E-mail: nora.kamenyiczki@empower.hu

Linkedin Kamenyiczki Nóra

2017-ben jelent meg Élettervező címmel első könyvem, a Líra Csoport gondozásában, ami 2018-ban bestseller lett.