Lénárt Judit

Tudom, hogy milyen fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő munkát és munkahelyet, amiben jól érzzük magunkat és önazonosak vagyunk. Ekkor tudunk kiteljesedni, jól teljesítünk, szívesen megyünk be dolgozni, az idő pedig repül a munkahelyen.

HR vezetőként azt tapasztaltam, hogy rengeteg bizonytalanság és hiedelem nehezíti meg a munkakeresők életét, ami gyakran abból adódik, hogy munkakeresőként semmilyen érdemi visszajelzést nem kapunk a kiválasztási folyamat során.

Azt is gyakran láttam, hogy milyen sok múlik apró részleteken egy kiválasztás során, például egy jól vagy rosszul megválasztott kép az önéletrajzban, egy jól vagy éppen kevésbé jól sikerült belépő az interjún. Ráadásul egyes élethelyzetek, például a gyermekvállalás utáni munkába való visszatérés kifejezetten megnehezítik a munkakeresést, sok hátrány érhet minket, ha nem vagyunk ebben tudatosak.

Azt is folyton tapasztaltam, hogy az önazonos, jól felkészült és önbizalommal teli jelöltek nagyobb eséllyel nyerik el a vezetők és a HR-esek bizalmát, így jobb eséllyel kapják meg a pozíciókat.

A szolgáltatásainkat és online tréningjeinket azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk abban, hogy kompetensen, felkészülten tudj munkakeresőként megjelenni a munkaerőpiacon, ismerd saját értékeidet és hosszú távú céljaidat, valamint azokat az egyszerű praktikákat, amikkel segítheted a karriered gyors fellendülését.
Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, 2010 óta dolgozom vállalati tanácsadóként stratégiai és HR területeken, valamint három évig voltam egy 180 fős multinacionális cég magyarországi leányvállalatának HR vezetője. Utóbbi pozíciómban a teljes HR funkciót irányítottam, hozzám tartozott többek között a toborzás és kiválasztás menedzselése és lebonyolítása is. Több ezer átnézett önéletrajzzal és számtalan kiválasztási folyamattal és interjúval a hátam mögött kezdtem el azon dolgozni az Empowerben, hogy a tapasztalataim megosztásával segítsek a munkakeresés során.
Hiszek abban, hogy mindenkiben megvan a belső erő és képesség, amit megfelelő körülmények között felszínre tud hozni és így megtalálhatja a saját útját a karrierjében és egyensúlyát a magánéletben.

Lénárt Judit

Tel.: +36707735640

E-mail: judit.lenart@empower.hu

Lénárt JuditFacebook empower

Kiemelt pozíciók

  • Stratégiai és HR vezető – Konica Minolta Magyarország Kft.
  • Szenior szervezetfejlesztési tanácsadó – GROW Group
  • Szenior stratégiai és vállalatfejlesztési tanácsadó – KPMG Tanácsadó Kft.

Fontosabb tanulmányok

  • University of London – Psychology BSc (folyamatban)
  • Budapesti Corvinus Egyetem okleveles közgazdász, Vezetés és Szervezés MSc (2010)
  • Budapesti Gazdasági Főiskola okleveles közgazdász, Kereskedelem és Marketing BSc (2008)
  • Freie Universität Berlin – Master of Science in Management and Marketing Program (2009)